Activiteiten in 2021

We hebben een heleboel leuke dingen op de planning staan voor 2021. Lees meer erover hieronder:

Zaterdag 17 april: Keep Calm en Stretch workshop met Marian 

Deze periode is perfect om eens op een andere manier met je paard bezig te zijn. Daarom organiseren wij samen met Marian van Beowulf Dier & Massage een actieve workshop. Er is geen zadel of hoofdstel nodig, we doen alles vanaf de grond. In deze workshop gaat Marian in op lichaamsbewustwordingen, stretchen en ontspannen. Met technieken, uit bijvoorbeeld de Masterson Methode, leer je hoe je kunt zorgen dat je paard ontspannen blijft en met verschillende oefeningen laat je je paard of pony bewust worden van hun vier benen. Na afloop krijg je een digitale handleiding.

De workshop duurt ongeveer 2 uren en er is plek voor maximaal 6 personen. We houden de workshop in de buitenbak van RV. Bergveen in Veenhuizen.
Kosten voor leden: € 27,50 en niet leden € 32,50. Inclusief koffie/thee. De inschrijving is pas definitief na betaling.

Datum: zaterdag 17 april 2021
Plaats: buitenbak in Veenhuizen
Kosten: Leden van bergveen: € 27,50 en niet leden € 32,50
Opgave kan bij Jildou via info@bergveen.nl.

Zaterdag 1 mei: Proefgerichte clinic met Michella Kloosterman

Mis jij het wedstrijdrijden ook zo, of wil je een keer oefenen voordat je een proef instuurt via paardrijden.nl?

Het wedstrijdseizoen lijkt misschien nog heel ver weg, maar wil je weten waar je op dit moment staat in de wedstrijd of ben je lekker door aan het rijden met de online proeven van de KNHS en wil je weten of je al toe bent om een klasse hoger te starten? Doe dan mee aan onze proefgerichte clinic. Dan zijn jullie goed voorbereid op het nieuwe wedstrijdseizoen.
Michella Kloosterman is onze vaste dressuurinstructrice, maar ook jurylid tot en met de klasse M. Je kunt zelf kiezen welke proef je wilt rijden. Op de dag zelf krijg je 20 minuten de tijd om los te rijden, daarna kun je de proef rijden. Je krijgt een protocol mee met punten en tips zodat je thuis verder kunt oefenen. Je kan ervoor kiezen om zelf los te rijden, maar mocht je liever met tips van Michella willen losrijden, dan is dat ook een optie!

Datum: zaterdag 1 mei 2021
Plaats: Jonkersvaart 99 in Zevenhuizen
Prijs voor leden: € 7,50 voor alleen een proef rijden; €15 als je tijdens het losrijden geholpen wil worden door Michella.
Prijs voor niet-leden: €10 voor alleen een proef rijden; €17,50 als je tijdens het losrijden geholpen wil worden door Michella.
Opgave is bij Aida via wedstrijden@bergveen.nl.

Zaterdag 22 mei: Romy Huisman

Romy Huisman komt naar Veenhuizen! Naast haar succesvolle Youtube kanaal Snuitable, gelijknamige Instagram account en de leerzame podcast Amazones met een Missie podcast heeft ze nog een gaatje in haar agenda gevonden om naar Drenthe te rijden.

Op 22 mei kun jij les van haar krijgen onder het zadel of aan de hand werken. Loop jij ergens tegen aan in je training of heb je altijd al een les van Romy krijgen? Grijp dan nu je KANS!

Romy traint haar paarden met veel respect en op een hele fijne en harmonieuze. Wil je nog meer te weten komen over het goed trainen van je paard dan is dit perfect voor jou.

We hebben plek voor 8 privélessen. De lessen duren 45 minuten en de kosten zijn €60,- incl. btw. Inschrijven kan bij Jildou via info@bergveen.nl. Inschrijving is pas definitief na de betaling. Mocht je onverhoopt niet meer kunnen dien je zelf voor vervanging te zorgen.

Datum: zaterdag 22 mei 2021
Plaats: Bieuwweg in Veenhuizen
Prijs: € 60,-
Opgave is bij Jildou via info@bergveen.nl.