Geslaagde onderlinge wedstrijd

Zaterdag 4 mei werd de onderlinge wedstrijd van PSV Norg en LR, PC en MV Bergveen georganiseerd. Buiten op het gras was een ring voor de dressuurproeven voor het mennen uitgezet. Daarnaast was daar ook een mooi vaardigheidparcours te vinden. In de manege zelf werden de dressuur en het springen verreden.

Marga Hingstman-Hut wist bij het mennen een eerste prijs in de eerste proef te behalen! De tweede prijs was voor Geeske. In de tweede proef hadden we 4 deelnemers, hiervan was Geeske de beste. De vaardigheid werd gewonnen door Martje de Vries. Vanuit PSV Norg werd de Mebius trofee nog uitgereikt; deze ging ook naar Geeske.

Bij de dressuur is de eerste prijs gewonnen door Rowin Sorber. De tweede prijs ging naar Rianne de Boer. De derde prijs was voor Femke Kompaan. Bij de pony’s werd de eerste prijs gewonnen door Annelie Cuperus.

In het springen was er een gedeelde eerste prijs in het eerste parcours die naar Rowin Sorber en Carlijn Schild ging. In het tweede parcours was er ook een gedeelde eerste prijs: deze was voor Carlijn Schild en Aida Evink. Bij de pony’s werd in beide parcoursen de eerste prijs gewonnen door Annelie Cuperus.

Alle winnaars: gefeliciteerd! En vergeet je vooral niet op te geven voor de wedstrijd van 14 juli in Roden (via chc@rijenmenvereniging.nl )