Het reilen en zeilen bij Bergveen

De vereniging bestaat uit recreatieruiters, dressuurruiters, springruiters en menners. Van recreatief tot alle klassen van B tot ZZ. Van Shetlander tot tuigpaard, het Friese ras tot het Spaanse ras. Voor iedereen is ruimte bij ons.

Waarom lid worden van Bergveen?

  • Bergveen heeft aantrekkelijke contributie en leskosten
  • Bergveen heeft gezellige en gediplomeerde instructie in zowel springen als dressuur
  • Bergveen is aangesloten bij de KNHS
  • Bergveen organiseert tweemaal een indoorconcours in de manege Norg
  • Bergveen organiseert elk jaar een outdoorsconcours in Veenhuizen
  • Bergveen organiseert daarnaast nog andere clubactiviteiten
  • Bergveen maakt ’s zomers gebruik van een buitenbak in Veenhuizen
  • Bergveen maakt ’s winters gebruik van de overdekte manege van de Stichting Manege Norg te Norg

Contributie

Ieder lid betaalt jaarlijks contributie aan de vereniging en het lidmaatschap aan de KNHS. Onze jaarlijkse contributie bedraagt 25,-. De afdracht aan de KNHS is 27,50 per jaar en de Drentse BondĀ  3,50.

LR&PC Bergveen is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Federatie (KNHS). Wanneer je lid wordt van Bergveen melden wij je automatisch aan als lid van de KNHS. Als lid van de KNHS bent je zowel op als rondom je paard/pony verzekerd en kunt je gebruik maken van verschillende kortingsacties op o.a. evenementen en ruitersportartikelen. Wanneer je wedstrijden wilt rijden dient je lid te zijn van de KNHS en in het bezit te zijn van een startpas. Deze kunt u bij de KNHS aanvragen via www.mijnknhs.nl.

Instructie

Lessen worden gegeven in groepjes van 4 leden. De kosten bedragenĀ  120,- per kwartaal. De dressuurlessen worden gegeven door Michella Kloosterman en de springlessen door Alberdina Buiskool Leeuwma. Elke laatste donderdag van de maand wordt er springles gegeven. Om mee te rijden met de lessen ben je verplicht lid te zijn van de vereniging.

Wil je meerijden in de verenigingslessen en graag eerst een proefles rijden? Neem dan contact op met Nanda via 06-46725067.

Aan- en afmelden lidmaatschap

Het aan- en afmelden als lid van Bergveen kan via Jildou Willems per e-mail aan secretaris@bergveen.nl. Het lidmaatschap geldt voor een heel kalenderjaar.

Instructieterreinen

Vanaf april t/m september: Bieuwweg 3 te Veenhuizen.
Vanaf oktober t/m maart: Kerkpad 1 te Norg.

Kortom, Bergveen is een vereniging met voor elk wat wils op paardensportgebied.