NORGerBERG competitie 2021/2022

Samen met PSV Norg organiseren we de NORGerBERG competitie. Hier waren voor het seizoen van 2020/2021 al plannen voor, maar helaas gooide destijds Corona roet in het eten.

Even leek het dit jaar ook weer die kant op te gaan: de eerste wedstrijd in de competitie die PSV Norg in het weekend van 6/7 november zou organiseren, kon helaas niet doorgaan door aangescherpte maatregelen. Gelukkig konden we de wedstrijd van PSV Norg op 2/3 april bij de competitie betrekken ter compensatie. In het weekend van 18/19 december werden we op zaterdagavond verrast door extra maatregelen, waardoor we bij de wedstrijd die door ons georganiseerd werd de zondag moesten aflassen. Hierdoor konden de L1 tm M2 paarden starts niet doorgaan. Om dit te compenseren organiseert PSV Norg een extra wedstrijdmoment op 6 maart. Hier worden de klassen B tm M2 verreden, waarbij de L1 tm M2 meetellen voor de competitie.

De comentie ziet er daardoor nu zo uit:
• 18 december – LR, PC en MV Bergveen (B tm M2 pony, B paard)
• 22/23 januari – LR, PC en MV Bergveen (B tm M2 pony, B tm M2 paard)
• 6 maart – PSV Norg (L1 tm M2 paard)
• 2/3 april – PSV Norg (B tm M2 pony, B tm M2 paard)

Wanneer je bij de competitie minimaal vier van de zes proeven in dezelfde klasse rijdt, ding je mee naar de competitieprijzen in die klasse. Voor de hoofdprijs tellen ook proeven mee die gereden zijn in een andere klasse. Mocht je alle proeven hebben gereden, dan tellen je twee minst goede resultaten niet mee.

We hopen natuurlijk dat veel van onze leden meedoen aan de competitie!