Update agenda

De agenda van Bergveen is weer bijgewerkt. Nu de NORGerBERG Competitie bijna afgelopen is (18/19 februari is de laatste wedstrijd met de competitie prijsuitreiking), kijken we alvast vooruit naar andere leuke activiteiten.

Vorig jaar zijn we begonnen met Bergveen Buitenritten. Totaal hebben we er vier gehad, een in Appelscha, een in het Blauwe Bos in Haule, een in Veenhuizen en een in Norg. De eerste van 2023 is inmiddels ook alweer verreden in het Blauwe Bos. Wil je ook een keer mee? Hou onze facebook dan in de gaten, of neem even contact op met Aida via wedstrijden@bergveen.nl.

Maar daarnaast staan er nog meer leuke activiteiten op de agenda. In maart wordt er een cavaletti/spring clinic met Tom Werkman in Norg georganiseerd. In april gaan we met de lessen weer naar de buitenbak, waar we in mei ook een dressuurclinic met Maaike Hofman organiseren. Verder organiseren we in mei een onderlinge wedstrijd samen met PSV Norg (dressuur, springen en mennen). Hier kun je dan mooi oefenen voor de outdoorwedstrijd die we in juni organiseren in Veenhuizen zelf. Er is dus genoeg te doen!